Singles

Single en op zoek naar een partner?

Al heel lang begeleid ik singles die op zoek zijn naar de juiste partner. Dat doe ik via workshops en via consulten voor iedereen, die graag de ideale relatie mogelijk wil maken. Singles die de juiste partner willen vinden. Weet je niet meer wat te doen om eindelijk de juiste relatie te krijgen? Ben je het beu om alleen te zijn? Of heb je er genoeg van om steeds maar weer in nare relaties terecht te komen? 
Zou je graag willen weten wat er aan schort? Ligt het aan jou? Of ligt het aan de ander? Misschien ben je wel toe aan het inzicht wat jij zelf kunt doen om een mooie relatie te krijgen. Je kunt de lessen leren die vorige relaties je bieden. Je kunt gaan inzien waar jouw valkuilen zitten, of begrijpen wat jij zelf gedaan hebt om een relatie te saboteren. Wat jouw onbewuste strategie van ‘relatievermijding’ is.
Wat is jouw antwoord op de vraag wat de gemeenschappelijke factor is van alle ‘foute relaties’ uit jouw leven……? Denk even goed na voordat je verder leest.

Paul Bles

Hoe trek je de juiste partner aan?

Wat kun je zelf doen als je single bent en een partner wilt?

De gemeenschappelijke factor van al je vorige relaties ben jij zelf! Jij hebt die partner gekozen. Het inzicht is wellicht even pijnlijk, maar het mooie is dat alleen dit inzicht je helpt om het vanaf nu anders te gaan doen! Jij kunt je relatieleven zelf op een hoger plan tillen. Jij kunt de juiste partner leren herkennen. Jij kunt de ideale partner in je leven creëren……
Wacht je tot de juiste partner toevallig voorbijkomt?
Meestal kun je lang wachten.
Je kunt er ook wat aan gaan doen!
Door mijn benadering word je je bewust van je eigen oude sabotagepatronen.  Ik werk met oefeningen om tot inzicht te komen. Dat zijn oefeningen met betrekking tot het verleden, oefeningen omtrent het nu en oefeningen voor het creëren van een toekomst met jouw geliefde. Ik leg je uit wat de essentie is van het hebben van een bijzondere relatie. Je leert hoe je ook anders in een relatie kunt gaan staan. En dus leer je ook wat je zelf kunt doen om een lief­devolle relatie te krijgen. Je leert blij te zijn met jezelf en je werkelijke verlangen vorm te geven. En ik laat je zien hoe jij vervolgens de juiste partner in je leven uitnodigt. Je zult deze dan meteen herkennen.