Consult-info

Zakelijke informatie over consulten.

Klik op een vraag om het antwoord te zien (en weer te verbergen).

Welke onderwerpen doe ik niet in een consult?

Wat doe ik niet?
Vrijwel elke vraag waar je mee zit kan zich lenen voor een consult. Maar soms komen mensen met vragen die ik niet behandel. Wat doe ik niet?
→   Ik doe geen voorspellingen, omdat ik daar niet in geloof. Lees verder in mijn Vraagbaak bij ‘Voorspellingen’.
→   Ik doe geen medische diagnoses. Dat kan ik niet en dat mag ik niet. Ik ben geen arts. 

Hoe gaat een consult?

Wat is de gang van zaken bij een consult?
Als je komt voor een consult is het uitgangspunt natuurlijk je vraagstelling. De diagnose geschiedt door middel van een gesprek, meestal met een handanalyse. Daardoor is snel doorgronden van de werkelijke oorzaken achter onbegrepen ervaringen en gevoelens mogelijk. Het inzien van de oorzaken geeft je vaak al een gevoel van bevrijding. Daarbij geef ik aan waar naar mijn mening de oorzaken van je problematiek liggen. We kijken naar de manier waarop je deze oorzaken zou kunnen aanpakken. Bijvoorbeeld ook op welke wijze verdere coaching of therapie mogelijk is via persoonlijke consulten. Voor mensen die verder weg wonen kunnen consulten via video-verbinding, e-mail of telefoon wellicht goede opties zijn. De wachttijd voor consulten is kort, afhankelijk van de flexibiliteit van je agenda. In een telefoongesprek zal ik je graag verder informeren. Wellicht heb je nog vragen. Bel mij gerust op voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak. Telefoon 0161 – 22 35 00. (Vanuit België: +31 161 22 35 00). Zie verder de pagina Consulten.

Hoe gaat een online consult?

Wat is de gang van zaken bij een online consult?
Je vind alle informatie op mijn pagina consulten online.

De wachttijd voor consulten is redelijk kort. Deze is afhankelijk van de flexibiliteit van je agenda. In een telefoongesprek zal ik je graag verder informeren. Wellicht heb je nog vragen. Bel mij gerust op voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak. Telefoon 0161 – 22 35 00. (Vanuit België: +31 161 22 35 00). Zie verder de pagina Consulten.

Wat zijn de kosten van een consult?

De kosten
De kosten van een consult zijn € 70,- per uur. Indien er sprake is van een bijzondere situatie (bijstand, student) is bespreking van het tarief mogelijk. Bel mij gerust op voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak. Telefoon 0161 – 22 35 00. (Vanuit België: +31 161 22 35 00).

Wat is het praktijkadres?

Mijn praktijk
Mijn consulten vinden plaats in mijn praktijk. Adres: Statenlaan 61 te Rijen, gelegen tussen Breda en Tilburg. Helaas heb ik geen wachtkamer. Als je te vroeg bent kun je wat wandelen in het bos tegenover de voordeur. Gratis parkeergelegenheid is hier in overvloed. Bel mij gerust op voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak. Telefoon 0161 – 22 35 00. (Vanuit België: +31 161 22 35 00).

Ik wil samen met iemand komen. Kan dat?

Samen komen
Voor een eerste consult werk ik altijd alleen met één cliënt.  Dat heeft te maken met het feit dat de aanwezigheid van een ander altijd invloed heeft op het gesprek. Dat is ook als je elkaar (vriend/vriendin of partner) heel goed kent en vertrouwt. Als het gaat om relatieconsulten kunnen we wel gezamenlijke consulten afspreken, nadat we eerst individuele consulten hebben gehad.