Droomanalyse

Dromen geven ons inzicht en verwerking

Dromen…., sommigen zeggen dat dromen niets te betekenen zouden hebben, dromen zouden bedrog zijn. Volgens een andere visie zijn het momenten van verwerking van onze dagelijkse realiteit. Weer anderen zien dromen als tekenen vanuit een andere, hogere wereld. Dromen komen uit ons diepere zelf voort. Dromen zijn verwerking van ons verleden én een vooruitblik op wat komt. We hoeven alleen maar te leren begrijpen wat onze dromen zeggen. Een droom kun je zien als een boodschap van ons innerlijk weten. Je kunt ook zeggen: een inzicht vanuit ons Hoger Zelf. Een droom is een boodschap die ons erg goed kan helpen onszelf en onze omstandigheden beter te begrijpen.

Paul Bles

Hoe analyseer ik je dromen?

Gebruik geen dromenboek…

De droom moet zeker niet vanuit een “droomencyclopedie” worden geanalyseerd, omdat veel droomsymbolen puur individueel zijn. Droomanalyse dient te gebeuren vanuit de symboliek van de dromer zelf, samen met een droomanalist. Als jij in een consult met mij zelf meedenkt over de betekenis van de droomsymbolen dan krijg je de verbinding van de droom met jouw wezen! Droomanalyse doe ik al jaren in mijn praktijk. Ik laat je zien hoe we samen je droom kunnen ontleden.
Ik help je graag verder om je dromen te begrijpen en er wijzer van te worden.
We kijken naar jouw persoonlijke droomverhaal. Verder vertel ik je meer over hoe je dromen kunt sturen en wat je ermee kunt doen om ze werkelijk een juweel van inzicht te laten zijn. Met betrekking tot dromen help ik je vanuit mijn kennis en ervaring. Als droomuitlegger, handanalist en coach/begeleider heb ik al jaren een praktijk.