Binnenkort:

Cursus Gelaatkunde
op 3 zaterdagen
In 2019 Rijen (bij Breda) (NL)
Jaaropleiding Handanalyse
op 7 zaterdagen
Vanaf februari 2019 Antwerpen (B)
Workshop "Hoe geef ik mijzelf een goede relatie?" 2 nader te bepalen dagen in 2019 Rijen (bij Breda) (NL)
Workshop "Hoe geef ik mijzelf een goede relatie?" 2 nader te bepalen dagen in 2019 Antwerpen / Lier (B)

Klik hier voor mijn laatste nieuwsbrief.

Wat doe ik zoal?
In mijn praktijk handanalyse en mensbegeleiding werk ik met mensen en hun vragen, waarbij handanalyse en gelaatkunde veel inzicht opleveren. Verder begeleid ik singles die willen werken aan het krijgen van de juiste partner. En ook werk ik o.a. met relatiecoaching en echtscheidingsbegeleiding (mediation) op persoonlijke en op juridische aspecten. Tevens help ik je middels droomanalyse.

En: ik geef diverse workshops, voordrachten en cursussen in Nederland en Belgie. Zie mijn agenda. Ook voor activiteiten van bedrijven, instellingen en particulieren word ik regelmatig uitgenodigd.

Je kunt kijken naar de betekenis van de heuvels, de vingers en de lijnen van de hand: Klik in het menu op " Kijken in je eigen handen ". Je vindt ook een routebeschrijving naar mijn praktijk.

Enkele artikelen over mijn werk:

Verdere informatie over mijzelf:
Als jurist ben ik 34 jaar docent Privaatrecht geweest aan het Florijn College, gespecialiseerd in het personen- en familierecht en het erfrecht. Ik gebruik het recht, waar nodig, tevens bij mijn adviezen, indien cliŽnten. Denk aan echtscheiding, maar ook aan het geven van een 'vastere vorm' van je relatie. Goed advies in heldere taal kan wonderen doen. Ik ben ook gespecialiseerd in het omzetten van lastige juridische taal in gewone mensentaal. "Vertaling" van documenten in gewoon Nederlands is dan ook een van mijn activiteiten.

Tevens schreef ik al diverse mbo-studieboeken op juridisch gebied en ben ik als toetsspecialist op juridisch gebied werkzaam voor uitgeverijen Boom Juridisch / Lemma / Edu'Actief / Boom Uitgevers Amsterdam.

Natuurlijk mag de kunst niet ontbreken. Kijk ook eens naar deze expositie van Alette Verhagen: zeer fraaie schilderijen!
Plus een kleine rondleiding door mijn Jugendstil (Art Nouveau) Museum On Line.