Praktijkomschrijving:Home


Handanalysepraktijk Paul Bles

Paul Bles heeft al jaren een praktijk waarin hij mensen psychologisch begeleidt bij een veelheid aan levensvragen. Het gaat dan over hun eigen karakter, relaties, inzicht in de eigen levensbestemming of verwerking van moeilijke gebeurtenissen uit het verleden. Soms draagt men de last van levensproblemen welke zonder uitweg lijken te zijn.

Niemand hoeft met zijn problemen te blijven zitten. We hoeven niet alles alleen op te lossen. Een consult handanalyse kan een helder licht werpen op onze eigen plaats ten opzichte van het probleem waar we mee zitten. Het kan je dan inzicht geven in de echte oorzaken. En dus biedt het ook inzicht in de uitweg. Als men begrijpt wat de eigen rol is, hoeft men niet meer in bepaalde gedachten en gedragingen te vervallen. Andere gedachten en ander gedrag zal vanzelf ook andere omstandigheden creŽren.

Het echt begrijpen van wat er speelt is een eerste voorwaarde om verder te kunnen werken aan een oplossing, op basis van onze eigen verantwoordelijkheid en keuzes.

Door handanalyse kunnen we weten wat er werkelijk speelt. Het kan ons laten zien hoe we onze eigen rol spelen in ons leven en wat we kunnen veranderen.

Handanalyse werkt met de zeven planetaire typen, die de patronen in ons gedrag aanduiden. We zien dat in de heuvels van de hand, terwijl de lijnen de energiekanalen aanduiden tussen de delen van onze persoonlijkheid. De duim laat ons zien wat de verhouding is tussen ons denken, voelen en willen.

Paul gebruikt, naast de handanalyse, de huidige psychologische inzichten, samen met een veelheid aan inzichten op spiritueel gebied. Tevens werkt Paul met droomanalyse, relatiemethodieken

Door handanalyse begrijpen we de oorzaken van onze blokkades. En met behulp van diverse therapeutische modellen en benaderingen Ė afgestemd op de unieke persoon van de cliŽnt Ė kunnen we alles bereiken. En dan vooral: groei naar uniek jezelf zijn. Oftewel: worden wie je in wezen al bent.

Een consult duurt 1Ĺ uur. Je krijgt een opname van het consult op cassette mee.

Naast consulten geeft Paul ook diverse lezingen, voordrachten, cursussen en workshops. Deze gaan o.a. over handanalyse, gelaatkunde, droomanalyse, relatiebegeleiding en begeleiding van singles naar een relatie.

Opleiding en ervaring:
Paul Bles, oorspronkelijk jurist, leraar en decaan, bestudeerde diverse filosofische en psychologische gebieden. Hij volgde de opleiding tot diagnostisch handanalist aan de Academie Antropodynamica en is vele jaren daaraan verbonden geweest als docent en studie-organisator. Nu geeft Paul voordrachten, workshops en cursussen in Nederland en BelgiŽ.

Als handanalist en therapeut heeft hij reeds jaren een eigen praktijk in handanalyse en therapie in Rijen bij Breda. Voor inlichtingen kunt U bellen: 0161-223500

Op welke gebieden kan een consult zinvol zijn? *** Klik hier ***

 


Mijn praktijk is gevestigd in Rijen, tussen Breda en Tilburg.
Adres: Statenlaan 61, 5121 HB Rijen.
Telefoon: 0161-223500.

De praktijk is goed bereikbaar, zowel via openbaar vervoer als per auto.
Je vind hier een
routebeschrijving naar mijn praktijk.