Agenda

Alle lezingen, cursussen en workshops
zijn voorlopig afgezegd i.v.m. het virus.

Later zal deze agenda weer worden aangevuld met nieuwe activiteiten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden.

Twee weekenddagen, later in te plannen
10:00 – 16:30 uur
De Kleine Bron
Antwerpen (B)

Kosten tweedaagse workshop:
leden: € 139
niet-leden: € 146

Workshop:

Hoe krijg je de juiste partner?

Wat kun je doen om de ideale partner in je leven te creëren? Kijk voor meer informatie over deze workshop op deze pagina. En meer informatie over mijn begeleiding van singles die een partner in hun leven willen creëren vind je op deze pagina.

Dit is een levendige en interactieve workshop om jezelf de optimale kans te geven een partner in je leven te brengen!

Op 7 weekenddagen, later in te plannen
Locatie: Antwerpen (B)

Cursus / Opleiding Handanalyse

Handanalyse als middel voor zelfinzicht.

In deze opleiding/cursus van 7 weekenddagen leer je de theorie en de praktijk van de handanalyse (handlezen, handlijnkunde).  Het is een levendige praktische benadering van de wetenschap m.b.t. de handen, waarbij we veel in eigen en elkaars handen kijken. Je leert snel hoe het werkt en hoe je veel kunt weten over karakter, blokkades en kansen. Lees meer over handanalyse op deze pagina.

Op 15 weekavonden, later in te plannen
Locatie: Rijen
(tussen Breda en Tilburg)

Cursus / Opleiding Handanalyse

Handanalyse als middel voor zelfinzicht.

In deze opleiding/cursus van 15 avonden leer je de theorie en de praktijk van de handanalyse (handlezen, handlijnkunde).  Het is een levendige praktische benadering van de wetenschap m.b.t. de handen, waarbij we veel in eigen en elkaars handen kijken. Je leert snel hoe het werkt en hoe je veel kunt weten over karakter, blokkades en kansen. Lees meer over handanalyse op deze pagina.

Een lezing, een cursus of een workshop organiseren? Op zoek naar een spreker?

Wil je zelf een lezing, een cursus of een workshop organiseren voor een grotere of kleinere groep mensen? Er is veel mogelijk. Neem contact met me op via mijn contactpagina.